15.7 C
Ankara

Kaç Baba Kaç biletleri yok sattı, seyirciden tam not aldı

-

PAYLAŞ:

Amatör ve profesyonel sanatçıların birlikte sergiledikleri Kaç Baba Kaç oyunu biletleri yok sattı. Bursa’da 12 yıl aradan sonra yeniden Kafa Sahne‘de sergilenen oyun seyirciden tam not aldı.

Kafa Sahne’nin yeni yapımı Kaç Baba Kaç’ın 2 Aralık’ta yapılan prömiyer biletleri bir gün içinde tükendi. Kapalı gişe oynayan oyun pandemi sürecinden çıkan ve ayakta kalmaya çalışan sanatçılar için umut oldu.

6 yıl önce Eray Soykan ve Emre Yaşa tarafından Bursa’da kurulan Kafa Sahne’de ilk olarak Testesteron adlı oyun kapalı gişe oynamıştı. Ekip pandemi sürecinde ve sonrasında Eray Soykan’ın yönettiği İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı ve Kral’ın Yeni Giysisi oyunlarını da oynamıştı.

Roy Cooney‘in yazdığı, Haldun Dormen‘in dilimize çevirdiği Kaç Baba Kaç oyununun yönetmenliğini Bora Özkula, Yönetmen Yardımcılığını ise Emre Yaşa yaptı. Oyunun oyuncu kadrosu, Emre Yaşa, Eray Soykan, Deniz Geniş, Eda Çelik, Cnaan Gökbalkan, Şafak Taşçı, Bilge Eylem Özgür, Furkan Yıldırım, Mert Can Akgül, Mete Karpuzoğlu, Aslı Öcal’dan oluşuyor.

Oyun, Londra’da kariyerinizin en önemli konuşmasını yapmak üzereyken ve Rektör olma şansı kapınızı çaldığı an, yıllar önce yaptığınız küçük bir kaçamak 18 yaşında bir oğlan çocuk olarak karşınıza çıkarsa, üstelik sarhoş ve ehliyetsiz araba kullandığı için peşinde polis memuru varsa, bunu herkesten özellikle de karınızdan saklamaya çalışırsanız, en yakın arkadaşınızdan yardım isteyip onun da başını belaya sorarsanız, üstelik bu da yetmez gibi doktorları, hemşireleri ve hastaları işin içine sokmadan idare edemeyip onları da bu arapsaçına dönüşmüş durumun ortasına atarsanız, başınıza neler gelebilir şeklinde sıralanan bir dizi olayı konu alıyor.

━ diğer haberler

Memurlar.net’e kayyum atandı!

Her gün milyonlarca kamu personelinin ziyaret ettiği memurlar.net isimli internet sitesine, iki ortak arasındaki anlaşmazlık ve şirket hesaplarıyla ilgili usulsüzlük iddiaları nedeniyle kayyum atandı. Ankara...

MEB’nı Özer’e Dersim’de öğrencilere ajanlaştırma baskıları soruldu

Munzur Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler İnsan Hakları Derneği Dersim Şubesi’nde kolluk güçlerinin ajanlık dayatmalarına karşı basın açıklaması yaparak aşağılayıcı ve onur kırıcı uygulamaların sonlandırılmasını istediler. HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü konuyu Meclis gündemine taşıyarak, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e sordu.

Gazeteci Candemir’e Müzeyyen Senar davası:

"6-7 Eylül olaylarında Muzeyyen Senar vardı" diyen Gazeteci Oktay Candemir hakkında "Şahsın Aziz hatırasına hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Candemir, soruşturma kapsamında emniyette ifade verdi.

10 Ekim’de katledilenler anıldı

Ankara Gar Katliamı’nda yaşamını yitiren 104 kişi için yapılan anmada, “İsyanımızı ve öfkemizi büyüterek burada olacağız” mesajı verildi.

6 yaşında ‘evlendirilen’ H.K.G.’nin ifadesi çıktı

6 yaşında 'evlendirilen'.' ifadesinde, "Çocukların evlenmesi normal sanıyordum; Wattpad'den tanıştığım bir abla, 'devlet seni korur' dedi, kaçtım" dediği ortaya çıktı. H.K.G evlendirildiği kişi ile ilgili de şunları söyledi: "Kadir İstekli, evlendiğimizi söyledi, 'bu oyun kimseye söylenmez' dedi"